Kun kaikki ovat ympäripäissän, nuori nainen onnistuu pakenemaan talosta ja palaamaan kotiin Pietariin. Käsittelyn aikana tuli selväksi, että rangaistus oli liian pieni teon vakavuuteen nähden. Näky vuoden 1997 ensimmäisestä ratsiasta on piirtynyt Keijo Kolsin mieleen. Stacey Dooleyn toimittama Seksin pimeä puoli -dokumenttisarja pättyy tänän. Naisille opetettiin, mitä poliisille ja rajaviranomaisille pitä sanoa. Olgaa ei saatu nalkkiin. Huonekaveri kysyy, miksei uusi nainen pukeudu. Toinen parittaja Igor oli Olgaa lempeämpi. Se toimi vuosina, parittajat ohjasivat talon toimintaa Venäjältä, pätekijät tienasivat prostituutiolla yhteensä yli kolme miljoonaa euroa. Kuten myös punainen tori, joka toimi Kotkassa jo 90-luvun alussa. Venäjältä oli jo tulossa uusia parittajia jatkamaan toimintaa. Imagon ylläpitäminen vaatii suunnitelmallisuutta ja omistautumista. Koko yöstä Avroran kanssa saa maksaa tuhat euroa. Silloin paikat hajautuvat ja tutkinta on vaikeampaa. 1990-luvun alussa tulee lama, ja lakimies ajautuu talousvaikeuksiin.

Hvorfor menn onsker uformelle relasjoner äänekoski

Näin nainen kertoi myöhemmin poliisikuulusteluissa. Olga sai kovimman mahdollisen tuomion. Velkaa kasautuu miljoonia markkoja. Yksi naisista oli menossa sisarensa luo, mutta pätyikin Punaiseen taloon. Se tapahtui ihan loppuvaiheessa. Parittajina toimineiden Olgan ja Igorin nimet on muutettu. Jotkut olivat huoneissa täydessä touhussa. Prostituutio on Venäjällä laitonta, mutta Avrora hyödyntä porsaanreikä. Kadulla talon edessä seisoo kaksi minihameeseen pukeutunutta naista. Stacey Dooley: Seksin pimeä puoli tänän TV2:lla kello.00. Keijo Kolsi Huoneiden ovet olivat kiinni.

juttu. Yhteistyö venäläisten viranomaisten kanssa toimi erittäin hyvin. Osa naisista jäi parittajille velkaa, Kolsi sanoo. Lakimies sai 1,5 vuoden kakun, vahvimmin toiminnassa mukana ollut järjestysmies selvisi vuodella. Stacey Dooley: Seksin pimeä puoli -dokumentti pättyy tänän Venäjälle. 90-luvun lopulla Suomessa oli useita motelleja, joissa venäläiset naiset hankkivat tienestejä. Kun ilta tummuu, pieneen paitaan pukeutunut nainen kurkottaa ulos ikkunasta. Keijo Kolsilla oli kova halu selvittä koko vyyhti. Vastapainoksi kurkataan myös dokumentin nimen mukaisesti alan pimeälle puolelle. Keijo Kolsi Ihan niin mukava mies Igor ei silti ollut. Pietarissa jotkut naisista saatteli linja-autolle oma perhe. Talossa toimi esimiehinä naisia, "kymppejä".
Free dating sites in ontario seksi seuraa oulainen

Moni asia on muuttunut Punaisen talon päivistä. Lakimieshän lähti siitä ettei hänellä ollut salattavaa, koska hän ei ollut syyllistynyt mihinkän. Naiset seisoivat rappukäytävillä, huoneiden ovet olivat auki. Lakimiehen lisäksi monet asiakkaat ovat jo tuttuja kuten eräs paikallinen poliitikko. Minulle kerrottiin vain, että työ ei ollut pölyistä. Kun miehet tulevat pois talosta, heidät otetaan kiinni ja kuulustellaan.